U zocht een boekhouder Delfgauw? Dan bent u bij A & AK Kaiser administraties aan het juiste adres. A & AK KAISER administraties is sinds 1 mei 1997 een kleinschalig professioneel administratiekantoor gevestigd in Delft. Wij richten ons vooral op het Midden- en Kleinbedrijf, zoals de eenmanszaak, de Vennootschap onder Firma (VOF) en de kleine Besloten Vennootschap (BV). Daarnaast verzorgen wij ook de administratie en belastingaangiften voor verenigingen, stichtingen, de VVE en particulieren.

Persoonlijk betrokken, ervaren en to-the-point zijn belangrijke kenmerken van ons kantoor. Wij gaan daarbij uit van een persoonlijke benadering. U krijgt te maken met één administrateur die als aanspreekpunt fungeert. Op deze manier bent u verzekerd van een grote betrokkenheid en de mogelijkheid om een vertrouwensrelatie op te bouwen.

Onze cliënten verdienen hun geld veelal tussen 9 en 5 uur. Daarom zijn wij ook buiten deze tijden bereikbaar voor vragen en advies. Met A & AK KAISER administraties bent u in ieder geval verzekerd van een goed verzorgde administratie en op tijd ingediende belastingaangiften. Tegen een tarief dat afgestemd is op de kleine zelfstandige.

Interesse in Boekhouder Delfgauw? klik dan hier voor meer info.

www.kaiseradministraties.nl/boekhouder-delft

Boekhouder Delfgauw

Financiële administratie / boekhouding
  • Volledige Financiële administratie (boekhouding)
  • Loonadministratie
  • Opzetten administratieve organisatie
  • Opmaak jaarrekening

Om uw bedrijf goed te kunnen sturen zijn financiële analyses onmisbaar. Daarnaast zijn begrotingen, budgetten en planning een stuurmiddel voor een goede bedrijfsvoering. Ons kantoor helpt u daar graag bij.

Vooral starters adviseren wij bij het begin een eenvoudige lay-out te gebruiken (briefpapier, factuur, logo). Naarmate de onderneming zich verder ontwikkeld kan dit verder uitgewerkt worden. Uiteraard steunen wij ook een directe professionele aanpak van de lay-out en uitstraling van het bedrijf.

Meer weten over Boekhouder Delfgauw? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan of onze kostenscan in.
Wij zijn te bereiken op 015-2576570 of 06-22170308 of per email info@kaiseradministraties.nl.

Contact formulier

www.kaiseradministraties.nl/delft