Particulieren
Elk jaar worden er wijzigingen doorgevoerd in de Belastingwetgeving. Dat maakt de aangifte Inkomstenbelasting voor u niet overzichtelijker. De kreet: 'leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker', gaat eigenlijk al lang niet meer op. Particulieren passen de fiscale mogelijkheden niet altijd goed of onvolledig toe. Hierdoor laten zij soms veel geld liggen bij de Belastingdienst.

U krijgt waar u recht op heeft..
Door gebruik te maken van de diensten van A & AK KAISER administraties, weet u zeker dat u nooit te veel betaalt aan de Belastingdienst. U krijgt altijd waar u recht op heeft. Wij weten als geen ander welke mogelijkheden er zijn voor particuliere belastingplichtigen. We verwerken uw aangifte zorgvuldig en snel..

Gemak dient de mens..
Wij komen met een laptop bij u aan huis en verzorgen de aangifte ter plekke. Heel efficiënt en tijdsbesparend, omdat vragen van u en mij direct beantwoord en verwerkt kunnen worden.
U krijgt dan ook direct te horen wat u nog aan inkomstenbelasting kunt verwachten en de aangifte wordt als document en digitaal bij u afgegeven.
Boekhouding

Voor onze klanten verzorgen wij verschillende administratieve werkzaamheden. U kunt bijvoorbeeld het verwerken van uw volledige administratie aan ons uitbesteden.

Lees meer

Starterbegeleiding

Het begeleiden van startende ondernemers is een hele belangrijke taak binnen ons kantoor, want een goede begeleiding met advies zorgt dat de startende ondernemer succesvol kan worden wat weer bijdraagt in een groeiend tevreden klantenkring.

Lees meer